Quisom

Naturlens SL és una empresa nacional, integrada per professionals amb una llarga experiència en el sector de l’òptica, i que produeix exclusivament lents oftàlmiques orgàniques d’alta qualitat.

 

La nostra filosofia és la d’aconseguir que les nostres lents siguin fabricades i lliurades seguint els més alts estàndards de precisió i qualitat, i per això establim unes toleràncies molt més estrictes que les que s’apliquen habitualment en el mercat. Això és possible gràcies a la tecnologia emprada, puntera entre els laboratoris de fabricació, fet que ens permet, a més, confeccionar lents per encàrrec molt personalitzades. L’altre eix prioritari de la nostra filosofia empresarial és i serà la voluntat de servei al professional. Això es tradueix en una gran receptivitat per part de Naturlens davant de les demandes de l’òptic, i en una accessibilitat, inusual avui dia, pel que fa als responsables del laboratori, fet que redunda molt favorablement en la ràpida solució de problemes, conflictes i consultes tècniques.

 

Amb el nostre afany per mirar sempre cap al futur i amb el compromís de servei cap als nostres clients, us presentem el nostra web: www.naturlens.com

Aeo

Natulens és una empresa adherida a l'AEO

Logo-questions

ENLLAÇOS

Pegaso

Tokai