Màcula Protect

 

 

MÀCULA PROTECT, és un nou material que prevé la DMAE (Degeneració Macular Associada a l'Edat), un procés degeneratiu que afecta a la part central de la retina.
La DMAE és la causa principal de la disminució de la visió, en les persones per sobre dels 50 anys.
Diversos estudis científics demostren que la deterioració de la luteïna, present en la màcula, és el desencadenant de la DMAE.
La luteïna, és un pigment de la família dels carotenoides, present en altes concentracions en la retina, i més concretament en la màcula. Té propietats antioxidants, i també és un excel·lent filtre de la llum blava. Ambdues característiques contribueixen a la prevenció de la DMAE.

Com que el cos humà no metabolitza de manera natural aquest pigment, cal ingerir aliments que el continguin, com verdures de color verd i groc, per posteriorment, ser absorbit pel nostre organisme.

Per preservar la luteïna dels nostres ulls, Naturlens amb la col·laboració de Tokai, líder en la fabricació de lents oftàlmiques, ha desenvolupat un nou material anomenat Màcula Protect, que filtra els nocius raigs UV per sobre dels 400 nm. i que estabilitza la concentració de luteïna de la màcula, proporcionant una òptima salut ocular.

 

 


 

Aeo

Natulens és una empresa adherida a l'AEO

Logo-questions

ENLLAÇOS

Pegaso

Tokai